DIRECTIONS OF COOPERATION FOR B2B

Our company is expanding its capabilities thanks to the unique quality and natural purity of 'Krayna' mineral water and offers effective solutions for businesses (B2B)
Ми цінуємо партнерство та комфорт тих, з ким працюємо. Тому пропонуємо три напрямки для B2B:

DIRECT DISTRIBUTION

Ordering Wild Energy of the Carpathians in the form of products from the 'Krayna' TM is an opportunity to obtain high-quality goods directly from the manufacturer. Ми надаємо гнучкі умови на гуртові закупівлі для дистриб’юторів та торгових мереж, а саме:  найкращі цінові умови та обсяги постачань.

Ми пропонуємо широкий асортимент ПЕТ-продукції та відпрацьовану логістику: від блокових поставок до фури. 

CO-BRANDING​

“Крайна” у форматі co-brand дозволяє for the joint creation of a product, який поєднує найкращі риси вашого бренду з неперевершеною якістю нашої води. Ми виготовляємо продукцію “Крайна” з інтеграцією  бренду партнера. 

Наразі сo-brand води “Крайна” вже розташовані в більшості мереж АЗС, у 70% українських готелів та багатьох спортивних клубах та В2В компаніях. Tell the world about your brand, співпрацюючи з нами над спільними проєктами!

PRIVATE LABEL​

For those seeking their own identity, we produce premium-quality water розливається у пляшки виключно під торговою маркою вашого бренду. Ми беремо на себе усі етапи виробництва – від вибору сировини до дизайну упаковки – щоб ваш продукт відповідав найвищим стандартам якості.

У такому форматі партнерства ви отримаєте первозданну дику воду,  преміальний дизайн лейблу, вигідні умови співпраці, гарантію систематичного постачання та елемент живої реклами. Це – a unique product, який повністю відповідатиме вашим потребам та вимогам ринку. Нумо драйвити ваш бренд разом!

OUR PARTNERS

en_US
Scroll to Top